SON DAKİKA



Haber > Rize > Belediye mi Maho Ağa mı?

Belediye mi Maho Ağa mı?

22 Ekim 2017 Pazar - 09:05




Rize Güneysu’da yaşayan Vahdet Erdoğan, iddiaya göre, 19 yıldır kendisine ait arsayı sahiplenen belediyeyle davalık. Bu hukuk mücadelesi “Kibar Feyzo”





Mustafa BAYRAK

BELEDİYE HUKUKU TANIMADI 

Rize’nin Güneysu ilçesinde 19 yıldır kendi arsası için tapu mücadelesi veren Vahdet Erdoğan, yaşadıklarına isyan ederek, “Tapusu kendi üzerime kayıtlı arsa, belediyenin imar değişikliğiyle benimle birlikte 5 kişi üzerine yapıldı. Mahkemelik olduk, bütün davaları kazandım. Belediye ise hukuku hiçe sayarak kararı tanımadı ve bu kez yeni bir tapu çıkartarak kendini ortak etti” dedi.

KENDİ MALINA DAVA AÇTI 

Vahdet Erdoğan, kazandığı davalara rağmen sonuç alamadığını belirterek, “Güneysu Belediyesi hukuk tanımıyor. Her kazandığım dava sonrası başka manevralar karşıma çıkmakta. Şu an yine tapunun düzeltilmesi için Sulh Hukuk Hakimliğine dava açmak zorunda kaldım. Kendi binama düzenleme yapamıyorum. Kendimin yaptığı binaya şimdi de belediye ortak oldu” diye konuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap