SON DAKİKA



Haber > Rize > ASKON Rize İl Başkanı Karakoyun’dan Mesut Yılmaz açıklaması

ASKON Rize İl Başkanı Karakoyun’dan Mesut Yılmaz açıklaması

09 Kasım 2020 Pazartesi - 14:51




Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Rize İl Başkanı Recep Ali Karakoyun, eski başbakan ve Anavatan Genel Partisi Genel Başkanı A. Mesut Yılmaz’ın adının Rize-Artvin Havalimanı’na verilmesi önerisinde bulundu.






Karakoyun, “Rize’miz, yıllardır yetiştirdiği kıymetli evlatları ile Türkiye’de siyasete ve ülke yönetimine yön vermektedir. Bugün cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, ondan önce de merhum başbakanımız sayın Ahmet Mesut Yılmaz bey ülkemiz için önemli görevler yapmışlardır. Rize’mizde bulunan üniversitemizin adı kıymetli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyin adını taşımaktadır. Rize’mizin büyük projeleri arasında yer alan ve şehrimizi ziyarete gelecek olan misafirlerimizin ilk ayak basacakları yer olan Rize Havaalanımıza, merhum başbakanımız, Rize’mizin kıymetli evladı sayın Ahmet Mesut Yılmaz beyin adının verilmesi, ASKON Rize İl Başkanlığı olarak bizimde gönlümüzden geçen bir istektir. Bu şehrin havaalanının adı Ahmet Mesut Yılmaz havaalanı olmalıdır diye düşünüyoruz. Tekrar merhum başbakanımızı rahmetle anıyoruz. Vefakar Rizeliler onu unutmayacaktır” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap