SON DAKİKA



Haber > Rize > Artık emeklerimiz heba olmayacak!

Artık emeklerimiz heba olmayacak!

18 Ocak 2018 Perşembe - 13:10




İnşaat Ustaları ve İşçileri Derneği Başkanı Muhammet Albayrak, bu çatı altında artık emeklerinin heba olmaması adına çalışacaklarını belirtti.





Rize’de faaliyetlerine başlayan İnşaat Ustaları ve İşçileri Derneği (İNUSDER), Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın 81 işkolunda zorunlu hale getirdiği yasa ile ilgili bilgilendirme ziyaretlerinde bulunuyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın 5544 Sayılı Yasa ile zorunlu hale getirdiği mesleki yeterlilik belgesi, şimdilik 81 işkolunu kapsamı içine alarak, bu işkolunda meslek erbabı olan usta ve zanaatkarları hem sosyal, hem de ekonomik anlamda firmalara karşı yasal zırha kavuşturuyor.

ÜLKE ADINA KAYDA DEĞER

Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap’ın ziyaret eden ve konuyla ilgili açıklama yapan İnşaat Ustaları ve İşçileri Derneği (İNUSDER) Başkanı Muhammet Albayrak, 13 Ekim 2017 tarihinde faaliyetlerine başladıklarını belirterek, “Usta ve sanatkarlarımızın yaşam alanlarımızın inşası adına alın teriyle bezedikleri yapı, ülkemiz adına kayda değerdir. Nitelikli sanatkar ustalarımız ve inşaat işçilerimizin kendilerini ifade edecekleri bu çatı, sosyal ve ekonomik noktada artık emeklerinin heba olmaması adına bir anlam ifade edecektir” dedi.

Selim Denizalp

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap