SON DAKİKA



Haber > Rize > Arakan'a yardım eli

Arakan'a yardım eli

27 Ekim 2017 Cuma - 12:56




Rize'de bir çatı altında başarılı işlere imza atan RİKUD (Rize Kuyumcular Derneği) Kızılay aracılığı ile bir ilke daha imza atarak Arakan’a yardım eli





Arakan için Türk Kızılayı'nın başlatmış olduğu yardım kampanyasına destek olmak adına dernek olarak bir farkındalık yaratan RİKUD, tüm üye kuyumculardan da destek buldu. Arakan'da zulüm gören Müslümanlar için Kızılay’ın çağrısına cevap veren Rize Kuyumcular Derneği (RİKUD) 18.885 TL bağış toplayarak, RİKUD Başkanı Cevat Keresteci ve Yönetim Kurulu Üyelerinin de katılımıyla Türk Kızılayı Rize Şubesi’ne makbuz karşılığında teslim ettiler.

BİZİM İÇİN BİR ONUR

RİKUD Başkanı Cevat Keresteci, “Arakanlı Müslüman kardeşlerimiz için toplanın bağış yeterli olmayacak tabii ki de bunun farkındayız. Fakat Rize Kuyumcular Derneği olarak elimizden geldiğince Müslüman kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu bağışı ülkemizin en eski yardım kuruluşu olan Kızılay aracılığı ile yapmak bizim için bir onurdur. Kızılay'ın hem yurt içi, hem yurt dışı yardım organizasyonlarını yakından takip ediyoruz. Allah bizlere güç kudret nasip ettikçe Kızılay aracılığı ile zulüm gören kardeşlerimize yardım etmeye devam edeceğiz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap