SON DAKİKA



Haber > Rize > Ali Mahir Başarır 'Üretici Hakkettiğini Almalı'

Ali Mahir Başarır 'Üretici Hakkettiğini Almalı'

24 Mayıs 2024 Cuma - 15:26




CHP'li Ali Mahir Başarır, Rize'den iktidar partisine seslendi.





Çay üreticilerinin sorunlarına dikkat çekmek için bugün Rize’de düzenlenen Çay Mitingi’nde konuşan CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, “Üreticilerimizin hak ettiği taban fiyatı yükselene kadar mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

EMEKÇİNİN ALIN TERİ İÇİN BURDAYIZ

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın 2024 yılı yaş çay alım fiyatını 2 liralık destekleme bedeliyle kilogram başına 19 lira olarak açıklaması nedeniyle üreticiler günlerdir seslerini duyurmaya çalışıyor.

CHP Rize, Artvin, Trabzon, Giresun, Ordu ve Samsun İl Başkanlarının ortak talebiyle düzenlenen CHP mitingi bugün Rize’de gerçekleşti. Mitingde konuşan CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, “Bu miting siyasi bir miting değil. Biz sizlerin emeği için alın teri için buradayız” diyerek üreticileri selamladı. CHP’li Başarır, şunları dile getirdi:

Eğer istediğimiz taban fiyatını 25 liraya yükseltirlerse salı günü ilk olarak AKP grubunu ziyaret edip teşekkür edeceğim. Bu güzel toprakların kadınları beyefendileri, ne zaman Rize’ye gelsem erken kalkarım, saat 5’te sizleri çay bahçelerinde görürüm. O kadar çok çalışırsınız ki, yorulmak bilmezsiniz. Bizim istediğimiz çok fazla bir şey değil. Sizin hak ettiğiniz taban fiyatı. Milletvekillerimizle bu fiyat yükselene kadar, hak ettiğinizi alana kadar Meclis’te mücadele edeceğimize söz veriyoruz. Yanınızdayız, yanınızda olmaya devam edeceğiz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap