SON DAKİKA



Haber > Rize > AKES-DER teşkilatlanmaya devam ediyor!

AKES-DER teşkilatlanmaya devam ediyor!

12 Şubat 2022 Cumartesi - 14:03




Anadolu Kültür Eğitim Spor Derneği (AKESDER) Adıyaman İl Başkanlığına Genel Başkan Hasan Kansızoğlu'nun tensipleriyle eğitimci, siyasetci ve ögretmen Elif Karakuş atandı.





Anadolu Kültür Eğitim Spor Derneği (AKESDER) Adıyaman İl Başkanlığına Genel Başkan Hasan Kansızoğlunun tensipleriyle eğitimci, siyasetci ve ögretmen Elif Karakuş atandı.



Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan AKESDER Genel Başkanı Kansızoğlu, “Elif Karakuş aynı derneğin eğitimden Sorumlu Genel Başkan yardımcılığını yürütmektedir. Derneğimiz tamamen yardım ve eğitime desteğe dayalı bir dernek olup halkın ihtiyaçları doğrultusunda projeler üreterek hayatı her alanda kolaylaştırıp insanlarımıza rahat bir nefes aldırmak adına hizmet vermektedir. Hayra öncü olan hayrı yapan gibidir.” Bu doğrultuda Adıyamanlı kardeşlerimizin bizlerden destek ve yardımlarını esirgemiyeceğini düşünüyorum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap