SON DAKİKA



Haber > Rize > AK Parti Rize’de vekillik yarışı!

AK Parti Rize’de vekillik yarışı!

23 Ekim 2022 Pazar - 16:29




Genel seçimler öncesinde sürpriz isimler gündeme geliyor





AK Parti Rize’de milletvekilliği adaylığı için sürpriz isimler ortaya çıktı. Ardeşenli Kemal Şanlıoğlu ile İl Başkanı İshak Alim’in aday gösterilme ihtimallerinin yüksek olduğu ifade edildi

ALİM’İN GÖZÜ GENEL MERKEZDE

AK Parti Rize’de genel seçimler öncesinde kulisler hareketlenmeye başladı. Rize’de 3 milletvekilliği için fire vermek istemeyen AK Parti Rize’de sürpriz isimler ön plana çıktı. AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim’in milletvekilliği için isminin Genel Merkez’de konuşulduğu öğrenildi.

ŞAMLIOĞLU SÜRPRİZİ

Ardeşenli Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Kemal Şamlıoğlu’nun aday gösterilme olasılığının yüksek olduğu öğrenilirken Rize İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt, Rize Baro Başkanı Av. Ümit Peçe, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’in de isimleri adaylık için ön planda.

3 VEKİL İL DIŞINDAN…

Kadın Kolları İl Başkanı Sema Yağcıtekin’in de aday adayı olmayı düşündüğü belirtildi. Mevcut vekiller Hayati Yazıcıi Osman Aşkın Bak’ın ve Muhammet Avcı’nın ise Rize’den aday gösterilmeyeceği İstanbul veya Ankara’dan aday gösterilme ihtimalinin yüksek olduğu bilgisine ulaşıldı.

HÜSEYİN TERZİ (ÖZEL HABER)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap