SON DAKİKA



Haber > Rize > AK Parti Rize’de herkes bu sorunun cevabını arıyor! İl başkanı kim olacak?

AK Parti Rize’de herkes bu sorunun cevabını arıyor! İl başkanı kim olacak?

26 Şubat 2023 Pazar - 10:02




Milletvekili aday adaylığı için AK Parti Rize İl Başkanlığından istifa eden İshak Alim’in yerine gelecek isim belirsizliğini korurken kamuoyunda 5 isim öne çıktı.





HENÜZ ATAMA YAPILMADI

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim’in milletvekili aday adaylığını açıklamasının ardından il yönetimi de istifa etmişti. Deprem felaketinin yaşanması nedeniyle Genel Merkez tarafından il başkanlığının ataması henüz yapılmadı.

TOPARLAYICI İSİM…

İl Başkanlığı atamasının önümüzdeki günlerde yapmayı planladığı öğrenildi. Genel Merkez’in Rize’de seçimlerde sıkıntı yaşamaması için teşkilatı toparlayacak ve teşkilat üyeleri arasındaki dargınlıkları bitirecek bir ismin üzerinde durduğu ifade edildi.

5 İSİM ÖN PLANA ÇIKTI

İl başkanlığı koltuğuna kimin oturacağı merak konusu olurken bazı partililerin adı ön plana çıkmaya başladı. İshak Alim’in yönetimindeki Yunus Çoruh ve Ali İmran Büyük’ün yanı sıra eski il başkanı Yılmaz Katmer, Rize Baro Başkanı Ümit Peçe ve Hikmet Ayar’ın isimleri zikrediliyor.

Hüseyin TERZİ - ÖZEL HABER

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap