SON DAKİKA



Haber > Rize > AK Parti Milletvekili Adayı Av. Mertoğlu net konuştu: Rize’ye hızlı tren gelecek

AK Parti Milletvekili Adayı Av. Mertoğlu net konuştu: Rize’ye hızlı tren gelecek

07 Mayıs 2023 Pazar - 13:32




Mertoğlu; “Rize’de hayal edilen Havalimanı, Ovit Tüneli, Lojistik Merkez ve Karadeniz Sahil Yolu’nu yaptık, şimdi de hedefimiz hızlı trenle şehrimizi buluşturmak” dedi.





AK Parti Rize Milletvekili Adayı Av. Harun Mertoğlu, Rize kent merkezi ve ilçelerle köylerde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. 14 Mayıs seçimlerinde vatandaşların tercihinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti olacağını ve bunu ziyaretlerinde gördüklerini söyleyen Mertoğlu, 21 yıllık AK Parti dönemlerinde hayal edilenleri gerçekleştirdiklerini söyledi. Mertoğlu, Rize’nin hızlı trenle buluşacağını dile getirdi.

NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ

Mertoğlu, “Rize’mizde hayal edilen Havalimanı, Ovit Tüneli, Lojistik Merkez, Organize Sanayi, Yeni Çay Fabrikaları, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Şehir Hastanesi, Salarha Tüneli ve daha birçok eseri şehrimize kazandırdık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da desteğiyle şehrimizi hızlı trenle buluşturacağız. Vatandaşlarımızın talep ve ihtiyaçları doğrultusunda ne gerekiyorsa yaptık ve yapacağız” ifadelerini kullandı.

Haber: Safiye SELÇUK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap