SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Rize Kızılay incelemede

Rize Kızılay incelemede

09 Ocak 2016 Cumartesi - 09:40




Küçük yaşta çocuklara cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle tutuklanıp Kalkandere L Tipi Cezaevi’ne gönderilen M.N.G.’ye yönelik operasyonlar sürüyor.





Rize Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanan eski Sosyal Hizmetler İl Müdürü, Kızılay Şube Başkanı ve İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı M.N.G.’ye yönelik operasyonlar sürüyor. Küçük yaşta çocuklara yönelik zaafları olduğu belirtilen ve şikâyet üzerine gözaltına alındıktan sonra tutuklanan M.N.G. için yeni soruşturma dosyaları açılıyor. Kızılay Rize Şubesi’nin hesaplarını incelemeye alan Emniyet Müdürlüğü ekipleri şube bilgisayarlarına el koydu.

RİZE’DE ŞOK ETKİSİ YARATTI

Uzun yıllardır Rize’de çeşitli kademelerde görev yapan M.N.G.’nin çocuklara yönelik zaaflarını öğrenen Rizeliler şok yaşadı. Sosyal medya üzerinden eleştirilerde bulunan şehir halkı, M.N.G.’nin böyle bir zaafı olup olmadığı konusunda tereddüt yaşadıklarını dile getirdi.

DÜĞMEYE VALİ BASTI

Daha önce gözaltına alınarak serbest bırakılan M.N.G. ile ilgili soruşturma izninin Rize Valisi tarafından verildiği belirtildi. Daha önceki yıllarda soruşturulmasına izin verilmeyen M.N.G’nin soruşturma aşamasında izin verilmesinin "Paralel"e yönelik operasyon olarak nitelendirildiği belirtildi. Bu arada Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından da Rize’ye müfettişler gönderilerek M.N.G’nin 2003 yılından 2014 yılına kadar görev yaptığı Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü süresince yurtta yaşayan çocuklar üzerinde araştırma yapacağı belirtildi.

Mustafa BAYRAK


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap