SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Rize günleri için Kürtçe ve Lazca afiş

Rize günleri için Kürtçe ve Lazca afiş

24 Mart 2015 Salı - 15:27




İstanbul’da feshanede bu yıl 8.'si düzenlenecek olan ‘Rize Tanıtım Günleri’ için İngilizce, Lazca ve Kürtçe tanıtım afişleri hazırlandı.





Rize Valiliği’nin himayelerinde Rize Dernekler Federasyon'unun İstanbul Feshane'de düzenleyeceği Rize Tanıtım Günleri'ne, bu yıl 1 milyonun üzerinde ziyaretçi bekleniyor.

8. Rize Tanıtım Günleri'nin resmi açılışı 26 Mart Perşembe günü saat 14.00’de gerçekleştirilecek. Rize'nin bütün kurumlarının ve ilçelerinin katılarak stant açacağı Rize Günleri'nde yapımı bir ay süren Rize Evi’de sergilenecek. İki katlı olarak planlanan Rize Evi'nin alt katında eski evlerde olan materyallerden oluşan müze, üst katında ise gelen misafirlerin ağırlanacağı cumbalı bölümler yer alacak.

Doğa turizminin başkenti Rize sloganıyla hazırlanan bu yıl ki tanıtım konseptinde kardeşlik vurgusu ön plana çıkarıldı. Alt slogan olarak kullanılan "Gelun bi çay içelum" daveti İngilizce, Lazca ve Kürtçe dillerinde hazırlanarak İstanbul sokaklarına asıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap