SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Resmiyette yok faaliyette var

Resmiyette yok faaliyette var

26 Nisan 2017 Çarşamba - 13:38




Artvin’de aktif olan taş ocağı resmiyette o bölgede herhangi bir ruhsatlı işletme bulunmamasına rağmen halen daha faaliyetlerini yürütmeye devam ediyo





Artvin Kemalpaşa Üçkardeşler mevkiindeki aktif taş ocağı hakkındaki sorular üçüncü kez gündeme taşımamıza rağmen hala cevapsız. Ruhsatsız bir şekilde çalıştırılıp Artvin Hopa Balıkçı Barınağı’na taşların taşındığı bu ocağa hala müdahale edilmemiş olması halkın ısrarlı itirazlarına neden oluyor.

Resmiyette gözükmezken, vatandaşın gözleri önünde faal olarak taşların çıkartılıp taşındığı bu ocak konusundaki soruların, Artvin Valisi başta olmak üzere Hopa Kaymakamı ve Artvin İl Özel İdare Müdürlüğü tarafından kanunsuzlukların öne çıkarılması suretiyle aydınlatılması bekleniyor.

Üçkardeşler mevkiindeki aktif taş ocağı hakkındaki tüm süreçler göz önünde bulundurulduğunda ilk olarak resmiyette böyle bir sahanın varlığından söz edilememesi,  ikinci olarak buradan kanunsuz bir şekilde çıkarılan taşların Hopa Balıkçı Barınağı’na taşınıp deniz dolgusunda kullanılıyor olması ve son olarak da taşınan taşların deniz dolgusu için uygun olup olmadığına dair analizlerin yapılması gerekliliği.

Vatandaşın ‘kılıf mı aranıyor’ sorusuna resmi evraklardan dolayı bir soru daha ekleniyor:

“Eğer resmiyette yoksa tepelerde taş kıran iş makineleri kime aittir?” Vatandaş bu soruların cevabını Artvin Valisi Sayın Ömer Doğanay’dan, Hopa Kaymakamı Sayın Ferit Görükmez’den, Artvin İl Özel İdare yetkililerinden, Kemalpaşa Belediye Başkanı’ndan bekliyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap