SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Rant dursun insan ölmesin

Rant dursun insan ölmesin

01 Temmuz 2016 Cuma - 11:00




CHP Ortahisar İlçe Başkanı Mehmet Recep Aslantürk, terör olayları ile ilgili iktidara seslenerek, herkesi birlikte hareket etmeye çağırdı.





CHP Ortahisar İlçe Başkanı Mehmet Recep Aslantürk, terör olayları ile ilgili iktidarı birlikte hareket etmeye davet etti. CHP Ortahisar İlçe Kadın Kolları’nın düzenlendiği iftar yemeği Vesta Düğün Salonu’nda yapıldı. Eski ve yeni il ve ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, mahalle temsilcileri ve partililerin katıldığı iftarda CHP’liler birlikte oruç açtı.

İNSANLIĞA YAPILMIŞ BİR SALDIRI

İftar yemeğinde konuşan CHP Ortahisar İlçe Başkanı Mehmet Recep Aslantürk, İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde yapılan hain saldırı sonucu hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diledi. Aslantürk, “Ülkede karanlık bir tablo var. O saldırılar bizim ülkemizin bütünlüğüne, milletimizin birliğine, insanlığın değerlerine yapılmış bir saldırı olarak görüyoruz. Bunu lanetliyoruz. Biz anamuhalefet partisiyiz. Bugüne kadar defalarca genel başkanımızın ağzı ile iktidara gelin bu yakıcı sorunu birlikte çözelim. Siz ne istiyorsanız biz yapalım. Yeter ki bu kan dursun, demiş defalarca, Ancak bu iktidar yanlıları bu yakıcı sorunu istismar edenler, öyle bir cevap verdiler ki, adeta bizi onlarla ilişkilendirebildiler. Bu çirkin davranıştır bunu asla kabul edemeyiz” diye konuştu.

ÇÖZÜM SÜRECİ İLE İFLAS ETTİNİZ

Aslantürk, “Ne yapacaksanız gelin beraber yapalım. Zaten bunu tek başınıza çözemiyorsunuz. Belli eline ayağına bulaştırtınız. Çözüm süreci ile iflas ettiniz. Şimdi dış ilişkileri de iflas ediyorsunuz. Eğiliyorsunuz, diz çöküyorsunuz, yalvarıyorzunuz. Bunlar bize uygun şeyler değil” dedi


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap