SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > POMEM’de mezuniyet coşkusu

POMEM’de mezuniyet coşkusu

04 Eylül 2015 Cuma - 16:03




Trabzon Polis Meslek eğitim Merkezi’nde polis adayları yemin ederek diploma aldı.Törene Vali Öz’ün yanı sıra Trabzon Belediye Başkanı, Garnizon Komuta





Mezuniyet töreninde konuşma yapan Vali Öz; “ Devletimizin en temel görevlerinden birisi insanlarımızın huzurunu, güvenini, can ve mal emniyetini sağlamaktır. Bu görevi kolluk gücü dediğimiz, polis, jandarma ve sahil güvenlik teşkilatımızdan oluşan ve her geçen gün donanımıyla, bilgisiyle, teknolojisiyle güçlenen teşkilatlarımız gerçekleştirmektedir. Bizlerde bugün burada bu teşkilatlarımızdan biri olan Türk Polis Teşkilatımıza, eğitimli, donanımlı ve genç kadroları katmak için mezuniyet törenini gerçekleştiriyoruz. Son yıllarda gerek polis teşkilatımızda gerekse diğer kolluk güçlerimizde hem bilgi ve teknolojiyi kullanma hem de insan kaynaklarının kalitesini geliştirme konusunda önemli mesafeler almıştır. Bugün baktığımız zaman emniyet teşkilatımızda üniversite mezunu personel oranı yüzde 95’leri geçmektedir. Bu da bize bilgi ve becerinin teşkilatımızda her geçen gün daha da yükseldiğini gösteriyor” dedi.    

Konuşmaların ardından bu yıl mezun olan 431 polisten dereceye giren polislere Vali Öz ve Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu diploma ve hediyelerini takdim ettiler. Diploma takdimlerinden sonra mezun polisler toplu olarak yemin ettiler. Okul birincisinin yaş kütüğüne plaket çakmasının ardından tören polislerin resmi geçidiyle sona erdi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap