SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Pazarcı esnafı sıkıntılı

Pazarcı esnafı sıkıntılı

24 Haziran 2015 Çarşamba - 19:55




Giresun'un Keşap ilçe belediyesinin pazar yerinin değiştirilmesi kararına tepki gösteren pazarcı esnafı, sergi açmayarak belediye önüne gelip durumu p





Belediye tarafından yeni belirlenen Pazar yerinde sergi açmayan esnaf toplanarak Keşap Belediyesi önüne yürüdü. Pazar yerinin değişmesini protesto eden gruptakiler, mağdur olduklarını ve mahalle aralarında kendilerine gösterilen pazar yerlerine mahalle sakinlerinin de tepki gösterdiğini ileri sürdüler.

Ailesinin geçiminin yıllardır pazarcılıktan kazandığını belirten Fatma Gül Erdoğan, “Bizler pazarcı esnafıyız. Her gün bir ilçedeyiz. Her ilçenin semt pazarı vardır. Yıllardır da Keşap’a geliyoruz. Bize uygun bir yer gösterileceği söylendi ancak bütün esnaf mağdur edildi. Mahalle aralarına dağıtılan ve gelişi güzel yer dağılımı yapılmış.Sabah geldiğimizde sergi açmak istiyoruz mahalle halkı tepki gösteriyor. Kaldı ki mahallede bir yangın olsa bir acil durum olsa araç girip çıkacak yollar kapatılmış oluyor. Bize uygun bir yer gösterilmeli ve yerler kura çekimiyle belirlenmelidir” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap