SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Paralel avı başladı

Paralel avı başladı

30 Nisan 2016 Cumartesi - 09:32




Trabzon Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na yönelik operasyon düzenledi. Operasy





Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı ise, daha önceden gazetemizin PDY üyeleri ile ilgili gündeme taşıdığı, “Büyükler kaçtı küçükler yem oldu” haberini doğrulayarak, “9 şüphelinin yurt dışında bulunduğu ve yakalanmaları için çalışma başlatılmıştır” açıklamasında bulundu.

İŞ DÜNYASINDAN

Trabzon Emniyetinden Paralel devlet yapılanmasını yönelik operasyon başlatıldı. Başlatılan operasyonda çok sayıda adrese baskın düzenlenirken iş dünyasından başka Ş.Y. olmak üzere bazı kişiler gözaltına alındı. 6 farklı ilde yapılan ve Trabzon’a getirilmesi beklenilen 6 kişinin emniyetteki sorgularının ardından Adliye’ye sevk edilecekleri öğrenildi.

6 KİŞİ YAKALANDI

Operasyonla ilgili olarak Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada “Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından bir süredir yürütülen FETÖ/PYD terör örgütünün Trabzon İl Yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında 25 kişi hakkında yakalama kararı çıkarılıp şu ana kadar 3 şüpheli Trabzon ilinde olmak üzere toplam 6 şüpheli yakalanmıştır.


9 KİŞİ KAÇTI

Gazetemizin de daha önceden gündeme taşıdığı, “Büyükler kaçtı, küçükler kaldı” haberini doğrulayan savcılık, “9 şüphelinin yurt dışında bulunduğu ve yakalanmaları için çalışma başlatılmıştır” ifadelerine yer verildi. Şüpheliler hakkında FETÖ/PYD terör örgütü üyesi olmak ve bu örgüte finansman sağlamak iddiaları suretiyle soruşturmaya devam edilmektedir.

Kemal BEKTAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap