SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Özgecan olayı ile kıyaslanamaz

Özgecan olayı ile kıyaslanamaz

09 Kasım 2015 Pazartesi - 08:34




Akçaabat’ta bir şoförün kız çocuğunu alıkoyma iddiası Özgecan Aslan olayına benzetilince sinirler gerildi. Başkan Şentürk, "Bu kabul edilemez. O şoför





Akçaabat'ta yaşanan yolcu ve şoför arasındaki alıkoyma iddialarına Akçaabat Şoförler Odası Başkanı Ali Şentürk’ten açıklama geldi. Şentürk, şunları söyledi: "Bu işin bu kadar büyütülmesi ve Özgecan kızımızın katledilmesi olayıyla karşılaştırılması bizi son derece rahatsız etmiştir. Bunları kesinlikle kabul edemeyiz. Bunu bu şekilde basına yansıtmak da yanlış. Bu konuların basında bu şekilde tartışılması ve Özgecan hadisesiyle örneklendirilmesi Trabzon halkına saygısızlıktır...

ARAÇ SÜRMESİ YASAK

Ben bizzat emniyete giderek ifadeleri öğrendim. Herhangi bir fiili müdahale söz konusu değil. Şoförün iddiası hava yağışlı olduğu ve bu nedenle evine kadar bıraktığı şeklinde. Diğer vatandaşın da ifadesi ‘beni oyalayarak eve bıraktı’ yönünde. Şahısların ifadeleri alındı, şoför arkadaşımız da serbest bırakıldı. Biz de yönetim kurulu olarak toplandık ve bu arkadaş hakkında karar aldık. Mahkemede aklanmadığı sürece hattımızda araç sürmesi yasaktır. Mahkemeden aklanıp gelirse bu sonucu da yönetim kurulu olarak değerlendireceğiz."

TANITMA KARTLARI

Sınırlı Sorumlu Akçaabat Trabzon Söğütlü ve Mersin Minibüsleri 1 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Sevim ise, "Tanıtma kartlarının altyapı çalışmalarını sürdüren Erdoğan Sadıklar geçtiğimiz günlerde de bu kartın nasıl olacağı konusudaki tasarımını dahi bize göstermiştir. Eğitim seminerinin ardından bu kartlar şoför esnafına verilecek" açıklamasını yaptı.

Fatih İSAK


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap