SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Özak'ı düşman ilan etti!

Özak'ı düşman ilan etti!

20 Aralık 2014 Cumartesi - 17:19




Trabzonspor'da bugün gerçekleştirilen olaylı genel kurul sonrasında İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki yönetim kurulu, idari ve mali yönden oy çokl





Teşekkür konuşması için kürsüye gelen başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, eski bakan ve AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Özak’ı düşman olarak ilan ettiğini belirterek, "Derin Trabzonspor var diyorlar. Evet bu derin Trabzonspor içinde Trabzonspor sevdalı abilerimiz de var. Ama bu derin Trabzonspor’un içinde kulübü yıllardır ticari ve siyasi olarak sömüren, belki de onların başı olarak adlandıracağımız Faruk Özak var. Burada Trabzonspor sevdalılarına söz veriyorum. Hayatımda kimse benim düşmanım olmadı. Ama bu saatten itibaren Faruk Özak benim en azılı düşmanımdır. Bugün derin Trabzonun abisi denilen Faruk Özak’ın da bittiği gündür. Hem sportif anlamda hem siyasi anlamda. Bize ‘Başkan müsveddesi’, ‘Çukur adam”, diyen ama yüreği yetip de Trabzonspor sevdalılarının karşısına çıkıp konuşmayıp da kapı arkasında kulis yaptığı için bunları söylüyorum” dedi. Hacıosmanoğlu, daha sonra delegelerin tebriklerini kabul ederek salondan ayrıldı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap