SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Oyun bozuldu PKK avı başladı

Oyun bozuldu PKK avı başladı

03 Mayıs 2016 Salı - 09:56




Doğu ve Güneydoğu Anadolu'daki operasyonlarda köşeye sıkışan PKK’lı alçaklar, Giresun’un Doğankent ilçesi ile Gümüşhane sınırında bulunan Yaşmaklı Bar





İşçilere saldıran hainlerin açtığı çapraz ateşte bir işçi yaralandı. Jandarma ekipleri bölgede PKK avı başlattı.

HAİNLERİN ALÇAK PLANI!

PKK'nın taşeron örgütleri Karadeniz'de ortaya çıktı. Giresun Doğankent ile Gümüşhane sınırındaki Yaşmaklı Barajı’nda çalışan işçilere ateş açıldı. Jeneratörlerin bulunduğu bölgede kontrol çalışmaları yapan görevliler baraj gövdesindeki binalara patlayıcı düzeneği yerleştirildiğini fark edince kaçmaya çalışırken, içinde bulundukları araç hainler tarafından uzun namlulu silahlarla çapraz ateşe tutuldu.

SALDIRIDA 1 İŞÇİ YARALANDI

Mehmet Ali Kara yönetimindeki araçta bulunan Kürtün Belediye Başkanı Ahmet Kanat’ın damadı Adil Bülbül (41) isimli çalışan, göğüs kısmına aldığı kurşun nedeniyle yaralanırken, araç sürücüsü olaydan yara almadan kurtuldu. Bülbül kaldırıldığı Giresun Prof. Dr. A. İlhan Devlet Hastanesi’nde ameliyata alındı. Bülbül’ün hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.


AMAÇLARI SES GETİRMEKTİ

Giresun Valisi Hasan Karahan, saldırıda yaralanan elektrik teknikeri Adil Bülbül’ün durumu hakkında doktorlardan bilgi alarak, Bülbül’ün yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Karahan, “Onların amaçları bizimle sıcak temas değil, böyle ses getirici eylem anlamında kolay eylemler. Biz her türlü imkan ve teknik ekibi kullanarak izleme ve takip faaliyetimiz devam ediyor” diye konuştu.

Mesut ERDOĞAN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap