SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Otobüs hat ve seferleri artıyor

Otobüs hat ve seferleri artıyor

14 Kasım 2012 Çarşamba - 13:23




Trabzon Belediyesi vatandaşların Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne daha rahat ve kolay bir ulaşım sağlamak için otobüs hat ve sefer sayı





Trabzon Belediyesi, daha önce sadece sahil peronundan yapılan otobüs seferlerine yeni bir hat ekledi. 2 hafta önce hizmet vermeye başlayan yeni hatla birlikte Bölge Trafik'in yanından kalkan otobüsler Beşirli istikametinden geçerek Tanjant-Fatih Mahallesi-Atapark-Meydan-Değirmendere-Havaalanını takip ederek, Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne varıyor. Sahil peronundan kalkan otobüsler ise Yenimahalle-Numune Hastanesi-Valilik-Atapark-Moloz-Çömlekçi-Havaalanı istikametini takip ederek Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ulaşıyor. Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne hafta içinde 5 otobüsle ulaşım sağlanırken günde 60 sefer düzenleniyor. Seferler sabah saat 6.20’de başlayıp akşam saat 8.30’da sona eriyor. Hafta sonu ise 3 otobüsün hizmet verdiği hatta günde 40 sefer düzenleniyor. Hafta sonu sabah saat 8’de başlayan otobüs seferleri akşam saat 19.40’da sona eriyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap