SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > OSB Geleceğe damga vuracak

OSB Geleceğe damga vuracak

17 Kasım 2016 Perşembe - 08:51




Artvin Valisi Ömer Doğanay, Arhavi ilçesini ziyaret ederek, ilçede organize sanayi bölgesi kurulması için adımlar atıldı dedi.





Artvin Valisi Ömer Doğanay, Arhavi ilçesini ziyaret ederek, çeşitli incelemelerde bulundu.  İlk olarak İlçe Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Doğanay, Kaymakam Şeref Aydın’dan ilçenin genel durumu hakkında brifing aldı. Vali Doğanay, geçtiğimiz günlerde ilçenin Kireçlik Köyü ile Merkez Hacılar Mahallesi, Yemişlik Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi ve şehrin bazı noktalarında meydana gelen sel, su baskını ve toprak kayması ile ilgili Kaymakamı Aydın ve Başkan Hekimoğlu’ndan detaylı bilgi aldı. Heyelandan etkilenen vatandaşların yaralarının kısa sürede sarılacağını belirten Vali Doğanay, ilçe halkına bir kez daha geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

ÇOK ŞEY KATACAK

Geçtiğimiz aylarda Arhavi’ye kurulması kararlaştırılan Organize Sanayi Bölgesi’nin inşası için gerekli adımların bir an önce atılması konusunda bir toplantı yapıldı. Toplantı, Artvin-Arhavi Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Artvin Valisi olan Ömer Doğanay başkanlığındayapıldı. Toplantıya OSB Yönetim Kurulu üyesi İlçe Kaymakamı Şeref Aydın, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Dilberoğlu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Atıf Kesim ve yönetim kurulu üyelerinin tamamı katıldı.

FİKİR ALIŞ VERİŞİ

Toplantının açılış kısmı basına açık olurken toplantıda yönetim kurulu üyeleri Yemişlik Mahallesi’nde yaklaşık 400 dönüm arazi üzerine kurulacak olan Artvin/Arhavi Organize Sanayi Bölgesi için kamulaştırma çalışmaları ve alt yapı çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu. Toplantının ardından Artvin Valisi Ömer Doğanay gazetecilere yaptığı açıklamada, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yeri onaylanan ve Yemişlik Mahallesi’nde 400 dönümlük alan üzerine kurulacak OSB’nin Artvin’in ve Arhavi’nin geleceğine damgasını vuracak büyük bir proje olduğunu söyledi. OSB’nin kurulacağı bölgede kamulaştırma işleminin hızlı bir şekilde yürütülerek alt yapı çalışmalarına başlanacağını kaydeden Vali Doğanay, “Artvin’e çok şey katacak olan OSB’nin kurulması ile birlikte bölgede yaşayanlara yeni iş imkânları sunacağına inanıyorum. OSB,  Artvin’e ve Arhavi’ye şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.


Behzat ÜÇÜNCÜOĞLU

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap