SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Ortahisar'dan betonlama hamlesi

Ortahisar'dan betonlama hamlesi

14 Ağustos 2015 Cuma - 11:43




Ortahisar Belediyesi, Bulak, Beştaş, Karakaya, Akkaya, Karlık mahallelerinde betonlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.





Ortahisar Belediyesi'nin betonlama çalışmaları sürüyor... Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, şehir merkezinden uzaklaştıkça yol standartlarının düştüğünü belirterek bu nedenle kırsal kesimlerde ve yüksek mahallelerde yolları belli bir kaliteye kavuşturmak için hızlı bir şekilde belediye ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Yolları iki aracın rahatlıkla geçebileceği şekilde genişlettiklerini dile getiren Başkan Genç gerekli altyapı ve zemin düzeltme çalışmalarını yaptıktan sonra hiçbir kurumdan yardım almadan, kendi imkanlarıyla betonlama yaptıklarını kaydetti. Aynı anda üç ayrı bölgede betonlama yapabilme kapasitesine eriştiklerine vurgu yapan Başkan Genç bundan dolayı bu yıl içinde hedefledikleri betonlama programını rahatlıkla yerine getireceklerini ifade etti.

Başkan Genç, “Daha önceden muhtarlar ve vatandaşlar tarafından belediyeye bildirilen betonlama talepleri doğrultusunda yürütülen çalışmalarda bu yıl içinde yollarda 40 bin m³’lük betonlama yapıldı. Fen İşleri’ne bağlı ekipler mahallelerin daha önceden tespit edilen yolların bozuk olan kısımlarında, gerekli zemin düzeltmelerini yaptıktan sonra betonlama yapıyor. Özellikle nüfus ve trafik yoğunluğunun fazla olduğu mahallelerdeki ana yollar ile iklim şartlarından kolay etkilenen kısımlarda çalışmalara ağırlık verildi. Mahalleleri birbirine bağlayan ana yolların yanı sıra ara yolların bozuk kısımlarında da betonlama yapılıyor. Ortahisar Belediyesi, betonlama çalışmalarını daha önceden hizmete soktuğu Taş Kırma ve Eleme Tesisi, Beton Santrali ve 4 adet beton mikseri sayesinde kendi olanaklarıyla yapıyor” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap