SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Örnek belediyeyiz

Örnek belediyeyiz

03 Mart 2017 Cuma - 15:53




Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Biz Türkiye’de model olan bir Büyükşehir Belediyesiyiz” dedi.





ORDU - Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye Ticaret Borsası Konferans Salonu'nda ilçedeki sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi partiler, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlarla bir araya gelerek Ünye’de yatırımları değerlendirdi. Yılmaz, Ordu'nun Büyükşehir Belediyesi olduktan sonra masrafları kısma ve harici gelirleri arttırarak çalışmaları yürütmeye başladıklarını söyledi.

HEPSİ BİZİM İŞİMİZ

"Tüm muhtarlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, siyasi partilerimizle burada esas olan şehrimizin bir bütün olarak kalkınmasıdır" diyen Yılmaz, "Biz Türkiye’de model olan bir Büyükşehir Belediyesiyiz. Bu Ünye Belediyesinin işi, bu DSİ veya karayollarının işi diye ayrım yapmıyoruz. Hepsi bizim işimiz. Siyasete başladığım 1996 yılından bu yana söylüyorum. Ordu ilimizde Ünye yapısı, tarihi misyonu, siyasi süreci ve tecrübesi itibarıyla örnek gösterilen, benim gönlümde model bir ilçedir." diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap