SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Organize işler bunlar!

Organize işler bunlar!

20 Mayıs 2017 Cumartesi - 08:41




Değirmendere Mahallesi Muhtarı Pekin’den şok iddia...





Kemal BEKTAŞ

TEHDİT EDİYORLAR

■ Trabzon’un Değirmendere Mahallesi’nde kendilerini Suriyeli gibi tanıtıp ev kiralayan vatandaşların dilenci çetesi olduğu ortaya çıkınca mahalle halkı ne yapacağını şaşırdı. Dilencilere evlerinden çıkmalarını söyleyen vatandaşlar kimi zaman tehdit, kimi zaman ise kira kontratı ile karşı karşıya kalıyor.

SURİYELİ DEĞİLLER

■ Bu çeteden kurtulmak isteyen vatandaşlar soluğu mahalle muhtarlığında alıyor. Mahalle Muhtarı İsmail Pekin ise, “Devletimiz o kadar büyük ki mültecilere zaten yardım ediyor. Bundan kimsenin şüphesi yok. Bu dilenenler asla ve asla Suriyeli değildir. Bizler zaten gerçek Suriyeli vatandaşlara sahip çıkıyoruz” dedi.

TERÖR ÇIKABiLiR

■ Özellikle ev sahiplerini dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyaran Pekin, “Halkımız hiç araştırmadan evlerini kiraya veriyor. Hal böyle olunca bu kişiler de evleri organize işleri için kullanıyor. Hatta çoğu evde kimlerin yaşadığını bilmiyoruz bile. Açıkça ifade ederim ki bir terör üyesi gelse kimsenin haberi olmayacak” şeklinde konuştu. 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap