SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Ordulu Erhan'ı katlettiler

Ordulu Erhan'ı katlettiler

25 Şubat 2016 Perşembe - 10:39




Ordulu Erhan Gümüş, 3 kişi tarafından önce darp edildi sonra çırılçıplak soyuldu. Ölmediği fark edilince boğazı kesilerek, vahşetten de öte bir şekild





21 GÜN SONRA…

Bolu’nun Paşaköy İlçesinde yaşayan 30 yaşındaki Ordulu Erhan Gümüş, 21 gün önce evden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Zihinsel engelli olan Gümüş, 21 gün sonra Bolu’nun Çakmaklar Çamlığı’ndaki ormanlık alanda boğazı kesilerek gömülmüş halde bulundu.

ÇIRILÇIPLAK İŞKENCE

İsmi açıklanmayan zanlılardan birinin cinayeti itiraf etmesi sonrasında olaya karıştığı iddia edilen 2 kişi gözaltına alınınca korkunç cinayetin perde arkası ortaya çıkmaya başladı. İddiaya göre 3 kişi, Gümüş’ü otomobile bindirerek dövdükten sonra ormanlık alana götürüp, çırılçıplak soyduktan sonra işkence edtti.

ÖNCE KAR SONRA TOPRAK


Gümüş’ün öldüğünü sanıp giden 3 zanlı bir süre sonra geri döndüklerinde yaşadığını fark edince, zanlılardan ikisi kolunu ve bacağını tutarken birisi de boğazını keserek öldürdü. Kara gömülen Gümüş’ün cesedi karlar eriyip ortaya çıkınca, bu kez çırılçıplak toprağa gömdüklerini itiraf eden 3 zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu nasıl insanlık!

Vahşice katledilen Ordulu Erhan Gümüş’ün cenazesi, yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere Ordu'nun Ünye ilçesine gönderildi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap