SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Ordu'da yine arazi çatışması!

Ordu'da yine arazi çatışması!

18 Ağustos 2013 Pazar - 12:55




Ordu’nun Korgan İlçesi Çayırkent’te amca çocukları arasında arazi anlaşmazlığından dolayı çıkan silahlı çatışmada, 2 kardeşten biri hayatını kaybederk





Olay, Çayırkent beldesinde meydana geldi. Tevrat Ayan (25) ve ağabeyi Hasan Ayan (28) fındık toplamaya gidecekleri bahçelerine hazırlık yapmaya gitti. Yaya olarak evlerine dönmek istedikleri sırada amca oğulları olduğu iddia edilen A.A, S.A ve G.A tarafından kurşun yağmuruna tutuldular. Kurşunlara ilk hedef olan Hasan Ayan başından aldığı kurşunla kanlar içinde yere yığıldı. Kardeşi Tevrat ayan da sol kolundan yaralandı. Ateş açan şahıslar olay yerinden hızla uzaklaştı. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri kanlar içinde yatan Hasan Ayan’ı hastaneye kaldırdı, ancak yolda yaşamını yitirdi. Tevrat Ayan da kendi aracı ile Fatsa Devlet Hastanesi'ne geldi ve tedavi altına alındı. Olayı gerçekleştiren zanlılar Tepealan Jandarma ekipleri tarafından aranmaya başlandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap