SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Ordu’da karne heyecanı

Ordu’da karne heyecanı

17 Haziran 2016 Cuma - 12:16




Ordu’nun Fatsa ilçesinde 2015-2016 eğitim-öğretim döneminin sona ermesiyle öğrenciler karnelerini aldılar ve yıl sonu başarı notlarını karnelerinde gö





2015-2016 eğitim-öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Ali Rıza Demircan İlkokulu’nda karne töreni düzenlendi. Düzenlenen karne törenine Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı başta olmak üzere Fatsa İlçe Milli Eğitimi Müdürü Ekrem Cinoğlu, Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Karne töreninde açılış konuşmasını Ali Rıza Demircan İlkokulu Okul Müdürü Nihat Altay gerçekleştirdi. Altay, “10 aylık maraton sonunda bir eğitim-öğretim yılını daha tamamlamış bulunuyoruz. Öğrencilerimizin aldığı karneler dönem boyunca okul yaşantılarında gösterdiğiniz performansın değerlendirilmesi olacaktır. Başarıya ulaşmada sorumluluk duyma, planlı çalışma ve kararlı olma zorunluluğu vardır. Başarılı olmanın en önemli aşaması kendine güvenmedir. Tatiller, dinlenmeyi hak ettiğimiz dönemlerdir. Ancak unutmayınız ki boşa vakit geçirmek değildir. Tatillerde kitap okumanın yanında zayıf olduğunuz konularda kendinizi takviye etmelisiniz. Çünkü okumak, problemlerin, sıkıntıların kaynağını kurutur” dedi.

Fatsa İlçe Milli Eğitimi Müdürü Ekrem Cinoğlu ise yaptığı konuşmada, “2015-2016 eğitim-öğretim yılını tamamladığımız bu önemli günde öğrencilerimize karnelerini vermenin heyecanını öğretmenlerimiz, velilerimiz ve çocuklarımızla paylaşmaktan büyük onur ve mutluluk duyuyorum. Karne günü öğrencilerin en önemli günlerinden biridir. Fatsa ilçemizde 22 binin aşkın öğrencimiz karne sevincini bugün yaşıyor. Her bitiş yeni bir başlangıcı beraberinde getiriyor. Elbette bir insanın değeri rakamla ölçülmez ancak aldığınız karneler sizin emeklerinize biçilmiş birer karşılıktır. Bu duygu ve düşüncelerle sağlıklı mutlu ve huzurlu bir tatil geçirmenizi diliyorum. Sorunsuz bir şekilde tamamladığımız eğitim öğretim yılında emeği geçen tüm eğitim camiasına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından okul öğrencileri günün anlam ve önemini belirten şiirler okurken daha sonra törende folklor gösterileri yer aldı. Gösterilerin ardından protokol üyeleri okulca belirlenen bir sınıfa girerek öğrencilere karnelerini takdim ettiler. Karne töreninde protokol üyelerine minik öğrenciler teşekkür ederek program son buldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap