SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Ordu'da isyan!

Ordu'da isyan!

03 Mart 2017 Cuma - 10:27




Akyazı sakinleri, mahallelerindeki kanalizasyon ve altyapıya isyan etti. Vatandaşlar, belediye yetkililerini bu bölgeye neşter vurmaya çağırdı.





Ordu’nun Altınordu ilçesine bağlı Akyazı Mahallesi’nde iki sokak arasında yaşanan kanalizasyon ve altyapı çalışmaları sıkıntısı mahalleliyi bezdirdi. Akyazı Mahallesi 878 ile 888. Sokağın birleştiği nokta trafiği keşmekeş oldu.

İki sokağın birleştiği noktada yapılan kanalizasyon ve altyapı çalışmalarından sonra mahalle sakinleri su borularının açıkta bırakılması nedeniyle barikat kurdu. Sorunu belediyeye ilettikleri halde henüz bir hizmet alamadıklarını dile getiren semt sakinlerinden Zafer Apaydın şunları söyledi: “Su borusu görüldüğü üzere komple dışarıda.

Belediye yetkililerine söylediğimiz halde  ilgilenen hiç kimse yok. Buradan arabalarıyla geçen vatandaşlarla sokak sakinleri tartışıyor. Çünkü gelen arabalar bu noktaya geldiklerinde geçmek istiyorlar fakat biz de su borularının patlamaması nedeniyle buraya koyduğumuz barikat sebebiyle tartışmalar yaşıyoruz. Bu nokta iki sokağın birleştiği bir nokta.

Daha önce yaşamaya elverişli olan yolumuz şimdi eşildi ve çamurlu bir malzeme kondu. Dağda yaşasak bundan iyi! Bu barikatı kurmasak su boruları patladığında susuz kalacağız. Adı güya büyükşehir” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap