SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Ordu'da gözyaşı sel oldu!

Ordu'da gözyaşı sel oldu!

13 Aralık 2015 Pazar - 16:00




Van'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden astsubay ve eşi, memleketleri Ordu'da son yolculuklarına uğurlandı.





Astsubay ve eşi Ordu'da son yolculuğuna uğurlandı. Van'da dün sabah 11 kişinin öldüğü trafik kazasında hayatını kaybeden Ordulu Rafiye-Kudret Ceylan çiftinin cenazeleri bugün askeri uçakla Ordu'ya getirildi. Ordu-Giresun Havalimanı'ndan alınan cenazeler, çiftin baba ocağı olan Perşembe ilçesindeki Çınar Mahallesi'ne getirildi. Burada helallik alınmasının ardından cenazeler Çınar Mahallesi Merkez Camii'ne getirildi. Törende çiftin yakınları gözyaşlarını tutamazken, 4 yaşındaki kızları Azra ise tören alanına getirilmeyerek jandarma arabasında bekletildi. Astsubay Kudret Ceylan'ın amcası yeğeninin fotoğraflarına sarılarak gözyaşı döktü.

Kazada ölen Astsubay Kudret Ceylan ve eşi Rafiye Ceylan'ın cenaze törenlerine Garnizon Komutanı Garip Gümüş, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı. İkindi namazı öncesi kılınan cenaze namazının ardından Ceylan çiftinin cenazeleri, askerler ve vatandaşlar tarafından omuzlara alınarak kabristanlığa götürüldü. Çiftin cenazeleri Çınarlık Mahallesi Aile Kabristanlığı'nda dualarla yan yana toprağa verildi.

ASTSUBAY KUDRET CEYLAN BABASI İLE AYNI KADERİ PAYLAŞTI

Trafik kazasında hayatını kaybeden Astsubay Kudret Ceylan'ın 3 yaşındayken babası Mithat Ceylan'ı trafik kazasında kaybettiği öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap