SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Ordu'da boşanmalar artıyor

Ordu'da boşanmalar artıyor

08 Temmuz 2015 Çarşamba - 11:09




Ordu Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Cevat Şahin, Ordu'da 2015 yılı Ocak-Haziran tarihleri arasında bin 952 çiftin dünya evine girdiğini, 516 çiftin de bo





Ordu Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Cevat Şahin, 2015 yılı Ocak-Haziran aylarında Ordu genelinde gerçekleşen evlenme ve boşanma işlemleri hakkında bilgiler verdi. Geçen yıla göre evlenme sayısında şuan için bir düşüş yaşandığını aktaran Ordu Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Şahin, "Ramazan ayının girmesi ile birlikte evlenmeler biraz durdu. 2014 yılına göre evlenme sayılarında düşüş yaşanıyor. Ordu özelinde evlilikler genellikle temmuz, ağustos ve eylül aylarında yoğunluk kazanıyor. Ramazan ayı evlenme oralarında düşüşün birincil nedeni. Geçen yıl Haziran ayı sonu itibari ile 2 binin üzerinde evlilik yaşanırken, bu yıl bu sayı bin 952 olmuştur. Şuan için evlilik rakamlarında düşüş var ama Ağustos ve Eylül ayı ile birlikte bu sayı yukarılara çıkacaktır. Geçen yıl zirai don olayından etkilenenler bu yıl bu sorunla karşılaşmadıkları için evlilikler artacaktır" dedi.

"BOŞANMALARDA ARTIŞ YAŞANDI"

Evlenme oranlarında düşüşler yaşanırken, boşanmalarda da az bir artış olduğunu ifade eden Şahin, "2014 yılının 1 Ocak-7 Temmuz tarihleri arasında 479 boşanma olayı gerçekleşmişti. Bu yıl bu sayı Haziran ayı sonu ile birlikte 516 rakamına ulaştı. Geçen yıla oranla boşanmalarda az da olsa bir artış yaşanmış oldu" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap