SON DAKİKA



Haber > Ordu > Vatandaşın memnuniyeti ölçülüyor

Vatandaşın memnuniyeti ölçülüyor

18 Kasım 2017 Cumartesi - 11:17




CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun, “Yerel seçimlerle ilgili mevcut belediyelerimize yönelik ölçme ve değerlendirmeler yapıyoruz, vatandaşımızın memnun





CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Altınordu ilçesindeki esnafı ziyaret  ederek, sorunlarını dinledi. CHP'deki kongre süreci üzerine konuşan Torun, sürecin sorunsuz bir şekilde devam ettiğini belirterek, Ocak sonu ya da Şubat ayının başında kurultayın gerçekleşeceği bilgisini paylaştı. Torun, “Ondan sonra yeni Parti Meclisi oluşacak. Oluşacak bu Parti Meclisi de CHP'yi seçimlere taşıyacak. Ama öncesinde il kongreleri tamamlanacak. Yılbaşına kadar bütün il kongreleri bitmiş olacak” diye konuştu.

BAŞARIMIZI ARTIRACAK ÇALIŞMALAR

Torun, şöyle devam etti: “Önümüzdeki seçimler için gerek yerelde gerekse de genelde tüm hızıyla çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Yerel seçimlerle ilgili mevcut belediyelerimize yönelik ölçme ve değerlendirmeler yapıyoruz. Şu ana kadar yaptıkları projeleri ayrıca mali tablolarını ve vatandaşımızın memnuniyetini ölçüyoruz. Belediyelerimizin olmadığı yerlerde de gerek aday tespitleri ile ilgili gerekse de o bölgede ki başarımızı artıracak çalışmalarla ilgili değerlendirmeler yapıyoruz.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap