SON DAKİKA



Haber > Ordu > Üreticim mağdur olmasın

Üreticim mağdur olmasın

23 Ekim 2017 Pazartesi - 11:30




CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “Fındık kanununu çıkaralım ve fındığı stratejik ürün ilan edelim. Benim üreticim artık mağdur olmasın” dedi





CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Altınordu ilçesi Tayfun Gürsoy Parkı'nda Valilik ve Altınordu Belediyesince düzenlenen “4. Ulusal Kitap Fuarı”nı gezdi. Ziyareti sonrası gazetecilere açıklama yapan Torun, fuarın Ordu'da dördüncü sefer açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Son yıllarda Türkiye'de kitap ve gazete okur sayılarının düşük olduğunu ifade eden Torun, bu tür fuarların okuma oranını artıracağını söyledi.

TEK BEKLENTİMİZ

Torun, fındık üzerinden artık siyaset yapmak istemediklerini dile getirerek, “Ortak aklı ortaya koyalım. Bizim tek beklentimiz bu yönde. Fındık kanununu çıkaralım ve fındığı stratejik ürün ilan edelim. En önemlisi bundan sonraki yıllarda alıcı da satıcı da neyi alacağını ve neyi satacağını bilsin. Hiç değilse benim üreticim mağdur olmasın” ifadesini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap