SON DAKİKA



Haber > Ordu > Temel gün sayıyor!

Temel gün sayıyor!

10 Mayıs 2018 Perşembe - 16:10




AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, “Ön yeterlilik ihalesine 11 şirket katıldı. Yakında ilk kazmayı vuracağız” dedi.





AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, bir süredir ihalesinin yapılıp yapılmayacağı tartışmaları yapılan Ordu Şehir Hastanesinin kararının Yüksek Planlama Kurulu (YPK) tarafından onaylandığını, ön yeterlilik ihalesinin de yapıldığını söyledi. Gündoğdu yaptığı açıklamada, Ordu Şehir Hastanesi için ön yeterlilik ihalesinin 8 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirildiğini aktardı. Gündoğdu, “Bu önemli eseri Ordumuza kazandırmak için başından itibaren süreci büyük bir hassasiyetle takip ediyoruz. Şehir hastanesi için gerçekleştirilen ön yeterlilik ihalesine, aralarında Türkiye’nin en büyük firmalarının da bulunduğu 11 şirket katıldı. İlgili kurullar tarafından, önümüzdeki günlerde yapılacak değerlendirmeler sonucunda ön yeterlilik ihalesine katılan şirketler arasından, Ordu Şehir Hastanesi ihalesine girecek olanlar belirlenecek. En kısa sürede ilk kazma vurularak Ordu Şehir Hastanemizin yapımı tamamlanacak” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap