SON DAKİKA



Haber > Ordu > Sizi gidi çakma komünist kafalar!

Sizi gidi çakma komünist kafalar!

21 Ağustos 2018 Salı - 10:50




CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel ile MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt arasında ABD’ye boykot tartışması öyle boyut aldı ki hakaretin biri b





Ordu CHP milletvekili Mustafa Adıgüzel ile MHP Milletvekili Cemal Enginyurt arasında yaşanan polemik hız kesmeden devam ediyor. Enginyurt’un Amerikan malı telefonunu kırmasıyla başlayan karşılıklı atışmalar devam ediyor.

Enginyurt’un telefonunu kırmasını sosyal medya hesabından, “Tarım ürünlerini dışa bağımlı hale getiren zihniyen şimdi şov yapıyor. Birileri de İphone kırıp Samsung şov yapıyor. O kafanız ne zaman anlayacak bu memleketi Samsung’dan değil Samsun’dan başlayarak kurtaracağız” sözlerine Enginyurt’un cevabı sert oldu.

Enginyurt, “Iphone kırmamıza ve Samsung almamıza çok bozulmuşlar. Yıllarca kahrolsun Amerika diye bağıran zavallılar, Samsun’dan yola çıkacağına, tepki versen de adam yerine koysak” cevabı verdi.

Enginyurt, “Mustafa fındık üreticisi kan ağlıyor, derdine sahip çıkacak vekil arıyor. Sen tatil beldesinde bizi eleştiriyorsun yazıklar olsun. Seni gidi çakma komünist seni eleştirilerine Adgüzel’den cevap gecikmedi.

Adıgüzel, “MHP Milletvekili Cemal ve tayfası sosyal havuza bodoslama dalmış. Daha fazla batıp boğulmamaları için uyarayım dedim. Ben milletvekili olarak küçük eylemler yaptığınızdan haberdar değildim. Sizden fındık aylarında daha büyük eylemler beklemekteyiz. Sayiden geride kalmışsın. Haberin olsun'' dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap