SON DAKİKA



Haber > Ordu > Seçim döneminde sıkı çalışacağiz!

Seçim döneminde sıkı çalışacağiz!

07 Ocak 2018 Pazar - 15:22




CHP Ünye İlçe Başkanı İsa Maral,seçim dönemine girerken faal bir şekilde çalışacağını vurgulayarak, “Sesimizi duyurmanın çeşitli yöntemleri var. Bireb





CHP Ünye İlçe Başkanı İsa Maral, düzenlenen toplantıyla yönetim kurulu üyelerini tanıttı.Maral, partibinasında gerçekleştirilen basın toplantısında, yaklaşık bir ay once ilçedeki kongre sürecini tamamladıklarını belirtti.

KAZANAN CHP OLSUN

Partideki seçim sürecinin, Ankara’da düzenlenecek kongreyle tamamlanacağını anlatanMaral, şöyle konuştu: "Bir ay once bir kongremiz oldu. İlçe kongresinde de partimizin asıl sahibi olan üyeler ve delegeler bizleri bu yönetime uygun gördü.Parti içerisinde bir yarışımız oldu.Biz baştan beri geçmiş yönetim de dahil olma üzere bu işin kazananının Cumhuriyet Halk Partisi olmasını istedik.Birlik ve beraberlik içerisinde kongremizi tamamladık."

HEPİMİZ FAAL OLACAĞIZ

Maral, seçim dönemine girerken faal bir şekilde çalışacağını vurgulayarak, "Bunları yaparken tabiki sesimizi duyurmaya çalışacağız. Kampanyalarımız olacak. Sesimizi duyurmanın çeşitli yöntemleri var. Birebir evleri, mahalleleri gezeceğiz.Önümüzdeki dönem hepimizin faal olduğu bir dönem olacak." İfadelerini kullandı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap