SON DAKİKA



Haber > Ordu > Parasını istedi tehdidi yedi!

Parasını istedi tehdidi yedi!

06 Ocak 2019 Pazar - 19:14




Fatsasporlu Murathan'ın başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi...





GÖRÜŞMEK İSTEDİ

Ordu’nun Fatsa ilçesinde yaşandığı iddia edilen bir olay ‘yok artık’ dedirtti. İddianın sahibi Fatsa Belediyespor’da top oynayan Murathan Burus. 26 yaşındaki genç futbolcunun sosyal medyadan duyurduğu iddiaya göre; Parasını almak için Fatsa Belediyespor kulüp binasına geliyor ve yöneticilerle görüşmek istiyor.

ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Odada Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu, teknik direktör Can Güven ve yine belediyede görevli Fazıl Şahin var. Murathan’a TFF’ye gönderilmek üzere, ‘Borcum yoktur’ evrakı imzalatılmak isteniyor. Ancak genç oyuncu bu evrakı imzalamıyor. Sinirler geriliyor ve Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu bıçakla Murathan’ın üzerine yürüyor.

SUÇ DUYURUSU


Bu arada teknik direktör Can Güven de bu evrakın imzalanması için Murathan’ı zorluyor. İş bununla da kalmıyor. Belediye görevlisi Fazıl Şahin, “Buradan seni kimse elimizden alamaz. Genel Kurmay Başkanı gelse seni kurtaramaz” tehdidi savuruyor. Yaşananlar sonrası Murathan Buruş savcılığa suç duyurusunda bulunuyor.

ÖZEL HABER / NAZ KURAN / ORDU

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap