A+ A-
Yorum
10

Ordu’da Beton Yol Çalışmaları Kumru’da Devam Ediyor

Yayın Tarihi: 03.04.2026 - 15:50
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kumru ilçesinde Yeniakçalan-Hatipli ve Yeniakçalan-Üçpınar mahallelerini birbirine bağlayan güzergahı beton yol konforuna kavuşturuyor.
Kaynak:İHA

Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Kumru ilçesinde yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki bağlantı yolunu beton yol standardına taşıyarak ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getiriyor.

Kumru Güzergahı Beton Yol Konforuna Kavuşuyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi, il genelinde ihtiyaç duyulan güzergahlarda yürüttüğü beton yol çalışmalarını sürdürüyor. Kumru ilçesinde ekipler, Yeniakçalan-Hatipli ve Yeniakçalan-Üçpınar mahallelerini birbirine bağlayan yolu beton yol standardına kavuşturuyor.

Yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki yol çalışmalarında ekipler, bölge halkının ulaşımını daha güvenli ve konforlu hale getirmek için yoğun mesai harcıyor. Yolun tamamlanmasıyla birlikte özellikle tarım ve büyük tonajlı araçların geçişinde önemli bir rahatlama sağlanması hedefleniyor.

Vatandaşlar Hizmetten Memnun

Yeniakçalan Mahalle Muhtarı Mehmet Işık, yapılan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Yolumuz çok bozuktu. Fatsa’ya bağlantı sağlayan yolumuzdan tarım araçları ve büyük tonajlı araçlar sık geçiş yapıyordu. Tozdan ulaşım sağlamakta güçlük çekiyorduk. Çalışmalar başladı ve artık tamamlanma aşamasına geldi. Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’den Allah razı olsun" dedi.

Bölge sakinleri de yol çalışmalarından duydukları memnuniyeti paylaşarak, ulaşımda sağlanacak konfor ve güvenliğe dikkat çekti.

Beton Yol Çalışmaları Sürecek

Ordu Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, il genelinde beton yol çalışmalarının devam edeceğini belirterek, vatandaşların yaşamını kolaylaştıracak projelerin öncelikli olarak hayata geçirileceğini vurguladı.

Etiketler