SON DAKİKA



Haber > Ordu > Ordu'da acı olay! 10 gün sonra evlenecekti

Ordu'da acı olay! 10 gün sonra evlenecekti

14 Haziran 2021 Pazartesi - 17:35




Ordu'da, dün akşam saatlerinden itibaren haber alınamayan Ergin Öztürk, silahla vurulmuş halde bulundu. Hayatını kaybeden gencin 24 Haziran'da düğününün olacağı öğrenildi.





Gülyalı ilçesine bağlı Turnasuyu Mahallesi'nde yaşanan olayda, iddiaya göre; dün akşam saatlerinden itibaren Ergin Öztürk (35) isimli şahıstan haber alamayan yakınları, durumu güvenlik güçlerine bildirdi.

SİLAHLA VURULMUŞ OLARAK BULUNDU

Hakkında kayıp ihbarı bulunan Öztürk, bugün öğlen saatlerinde Turnasuyu Mahallesi Yaylacık mevkisinde bulunan bir barakanın yakınlarında silahla vurulmuş halde bulundu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde Öztürk’ün olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Gencin cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından otopsi için Ordu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri, olay yerine yakın bölgede bulunan otomobil üzerinde ve alanda geniş çaplı inceleme başlatırken, olayın cinayet olup olmadığı araştırılıyor.

10 GÜN SONRA EVLENECEKTİ


Silahla vurulmuş halde bulunan Ergin Öztürk'ün 24 Haziran'da düğünü olduğu öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap