SON DAKİKA



Haber > Ordu > Ordu-Tokat-Sivas yolu Ordu’daki 5 köyü yolunu kapattı

Ordu-Tokat-Sivas yolu Ordu’daki 5 köyü yolunu kapattı

21 Ekim 2023 Cumartesi - 14:53




Ordu-Tokat-Sivas çevre yolu, Ordu’nun Kabataş İlçesindeki 5 köye ulaşım sağlayan yolun kapatıldığı iddia edildi. Vatandaşlar yetkililere seslenerek bir an önce mağduriyete son verilmesini istediler





BİZE SAHİP ÇIKMADILAR

Ordu'nun Kabataş İlçesinde 2017 yılında Ordu-Tokat-Sivas çevre yolu açılması sebebi ile 5 köyün yolunun kapatılması iddia edildi. Halil Durmuş, Kabataş’ta vatandaşların mağdur edildiğini savunarak “Ne Kabataş Belediyesi ne de Ordu Büyükşehir Belediyesi, bize sahip çıkmadı” dedi.

BU YOLU KULLANIYORUZ

Kabataş'ta köyüne ulaşım için yol isteyen Durmuş, mağduriyete bir an önce son verilmesi gerektiğini dile getirdi.  "2017 yılında çevre yolu yapılması sebebi ile 5 köyün yolunu kapattılar. Kabataş'ın yarısı bu yolu kullanıyor. Vatandaşlar olarak mağdur olduk” diye konuştu.  

BİZİM SESİMİZİ DUYUN

İlgili kurumlara müracaat etmelerine rağmen çözüm bulamadıklarını söyleyen Durmuş, “Defalarca dilekçe verdik derdimizi anlattık ama bize ne Kabataş Belediyesi ne de Ordu Büyükşehir Belediyesi sahip çıkmadı. Ben artık Cumhurbaşkanı'ndan yol istiyorum. Bizim sesimizi duyun" şeklinde konuştu.

HABER: SAFİYE SELÇUK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap