SON DAKİKA



Haber > Ordu > ORDU ŞEHİDİNİ KARŞILADI!

ORDU ŞEHİDİNİ KARŞILADI!

13 Mart 2018 Salı - 12:30




Zeytin Dalı Harekatında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Ordulu Uzman Çavuşun cenazesi Ordu-Giresun Havalimanına getirildi.





Cinderes bölgesinde devam eden operasyonlar kapsamında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Ordu'nun Akkuş ilçesi nüfusuna kayıtlı Tankçı Uzman Çavuş Taner Kart'ın cenazesi Ordu-Giresun Havalimanına getirildi.

Şehidimizin cenazesini Ordu Valisi Seddar Yavuz, Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Ak Parti Ordu Milletvekilleri Oktay Çanak ile Ergün Taşçı, ilçe Belediye Başkanları, protokol üyeleri, askeri erkan ve şehidimizin yakınları karşıladı. Şehidin eşi cenazenin uçaktan indirildiği esnada sinir krizi geçirdi.

Şehidimizin cenazesi karayolu ile Ünye'ye götürüldü. Ünye ilçesinde Cumhuriyet Meydanında öğle namazına müteakip tören düzenlenecek. Törenin ardından şehidimiz Akkuş ilçesinde aile kabristanlığında toprağa verilecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap