SON DAKİKA



Haber > Ordu > Ordu’da fındık üreticilerine büyük müjde!

Ordu’da fındık üreticilerine büyük müjde!

02 Haziran 2023 Cuma - 10:30




Lisanslı deponun önemine değinen Başkan Güler “Fındığını patoza verdikten sonra piyasaya ‘emaneten’ indirmek zorunda kalan üreticinin sorununu çözmeye gayret edeceğiz” dedi





Editör: Erol ÜZEN

ÇALIŞMALAR BAŞLADI


Fındık sektöründe yıllardır dillendirilmesine rağmen herhangi bir çalışmanın yapılmadığı lisanslı depo konusunda Ordu’da ilk adım atıldı. Altınordu’nun Karaağaç Mahallesinde 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) içerisinde Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne ait arazi içerisinde çalışmalara start verildi.

FINDIK DEĞER KAZANACAK

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Hilmi Güler, lisanslı depo ile fındığın daha da değer kazanacağını söyledi. Güler, “35 silodan oluşan ve 20 bin ton kapasiteli bir lisanslı depoyu üreticilerimize açacağız. Fındıkta artık yabancıların elinde oyuncak olmaktan kurtulacağız” dedi.

ŞİRKETİ KURDUK

Başkan Güler “Lisanslı depoculuk için şirketimizi kurduk. Yerini belirledik. Yeni Organize Sanayi Bölgesi için Altınordu ilçesi Karaağaç Mahallesinde satın aldığımız arsa içerisinde 36 dönüm üzerinde 14 bin metrekarelik inşaat alanında lisanlı depoyu hayata geçiriyoruz” diye konuştu.

Haber: Erol TAŞKIN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap