SON DAKİKA



Haber > Ordu > Ordu bölgenin göz bebeği

Ordu bölgenin göz bebeği

19 Temmuz 2019 Cuma - 12:55




Ordu Valisi Yavuz makamının kapılarını Karadeniz'e açtı, Ordu'yu bize anlattı





Ordu Valisi Seddar Yavuz, Karadeniz gazetesi yöneticilerini makamında ağırladı. Önemli mesajlar veren Vali Yavuz, “İlimiz her konuda bölgenin göz bebeği” dedi

Ordu; her türlü ticari işletmeden ve yaklaşımdan uzak, sadece halkın kullanımına açık, boydan boya bisiklet ve yürüyüş yollarına sahip çağdaş sahil düzenlemeleri, teleferik ve Boztepesi ile doğanın ve denizin koynunda bir şehir. Doğal, kültürel ve tarihi potansiyelini en doğru şekilde kullanmak için gayret gösterdiğimiz ilimizin bu turizm potansiyelinin farkındayız ve bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmek için çalışma ve projelerimizi yürütüyoruz. Başta yerli turistler olmak üzere son yıllarda yabancı turistlerin de ilgisini ve dikkatini çeken Ordu bir turizm şehri olma yolunda da hızla ilerlemektedir.





ULAŞIM SORUNU YOK

Karadeniz Sahil Yolu’ndan sonra, ülkemizin denizde inşa edilen tek, Avrupa’nın ikinci havaalanına sahibiz. Havaalanı devreye girdikten sonra yüksek potansiyelle çalışarak beklentileri tam anlamıyla karşılamıştır. Sahil yolu yapılan tüneller ve çevre yollarıyla daha da ulaşılır ve mesafeleri kısaltmıştır. Bunun yanında hem ilimizi hem de Doğu Karadeniz’i Akdeniz’e kavuşturan 150 yıllık bir hayal olan dere yolumuz da bitmek üzere. Ordu merkez ve ilçelerimizde tamamlanan çevre yolları mesafeleri kısaltmış, zamanı bize bırakmıştır. Yani ulaşım anlamında fazlamız var eksiğimiz yok!

ŞEHRİ GELİŞTİRİYORUZ




Genel anlamda gelişen Ordu, şehir merkezi anlamında da önemli değişimleri yaşamaya devam ediyor. 30 yıllık tecrübe ve birikimimle bu şehre hizmet etmekten gurur ve keyif duyuyorum. Bu anlamda yerel yönetimlerle birlikte ve uyum içinde çalışarak şehre hizmet ediyoruz. Örneğin Karadeniz’in en büyük kongre merkezini yapıyoruz. Bu tamamlandığında Ordu bir kongre ve fuar merkezi haline gelecektir. Şehir içindeki düzenlemelerde insana ve günlük hayata önem veriyoruz. Çok daha modern ve yaşanabilir bir Ordu için dikilen her ağaca, döşenen her taşa titizlikle yaklaşıyor ve 100 yıl sonrasını hesap ederek planlıyoruz. Nefes alan ve insanların rahat hareket ettiği bir şehir inşa ediyoruz. Hem Ordulular hem de Ordu’ya gelen misafirlerimiz bunu görüyor ve destekliyor. Biz birlikte Ordu’yuz diyor ve bu anlayışla hareket ediyoruz.

ÜRETİM VE SANAYİ…




Son yıllarda çok büyük değişim ve gelişim gösteren Ordu, gelişimini ve büyümesini devam ettiren bir il. Önümüzdeki 10 yılda hedeflerimiz yüksek. Yüksek potansiyelle çalışan ve yatırımcıların tercihi olan ilimizde 3. Organize Sanayi Bölgemizi de yapmaya başladık. 5 yıl içinde 30 bin işçi istihdamı hedefliyoruz. Yapmayı planladığımız konteyner limanları ve marinalarla hem ticaret hem turizm anlamında gelişimimizi sürdüreceğiz.



ORDU’YLA İÇ İÇEYİZ!




Hep Ordu’ya yatırım yapmıyoruz tabii. Ordulu vatandaşlarımız da önceliğimizdir. Onların her türlü sorunuyla yakından ilgileniyoruz. 8 bine yakın Ordulunun kapısını çaldık, misafirleri olduk. Sorunları çözmek için büyük gayret sarf ediyoruz. Çözüm üreterek hizmet ediyoruz. Kapımızı hiç kapatmıyor ve herkese eşit mesafede yaklaşıyoruz. Her Ordulu değerlidir diyoruz ve vatandaşlara öyle yaklaşıyoruz. Yaşlı ve muhtaç ailelerimizin her zaman yanındayız. Devletimizin varlığını ve imkanlarını onlara sonuna kadar açıyoruz.

Gençler geleceğimizdir ve en büyük yatırımı her zaman onlara yapıyoruz. Kültür ve eğitim alanlarında her türlü imkanımızı gençlerimiz için seferber ediyoruz. Spor alanları ve yatırımları ise en üst seviyededir. Durugöl spor tesislerimiz ülkemizin en büyük spor kompleklerinden biridir ve neredeyse her türlü spor imkan tanımaktadır. Biz de devlet olarak her türlü desteği sunmaya devam ediyoruz. Orduspor markamızdır ve marka değerini artıracak her türlü girişime desteğimiz tamdır. Kısaca Ordu’nun her yönüyle ve her sorunuyla yakından ilgileniyor, ihtiyaçlarının ve potansiyellerinin farkında olarak çalışıyoruz. Valisiyle, belediye başkanıyla, kamu ve özel tüm çalışanlarıyla, öğrencisiyle, köylüsüyle, sokaktaki vatandaşıyla tek derdimiz Ordu. 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap