SON DAKİKA



Haber > Ordu > Öğrenciler stres attı

Öğrenciler stres attı

02 Kasım 2017 Perşembe - 13:33








ORDU- Ordu’nun Fatsa ilçesi Bolaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Gölköy ilçesinde bulunan Ulugöl’e giderek hem stres attılar hem de sınav öncesi motive oldular. Doğada kitap okuyarak gezi programına başlayan öğrenciler bol bol hatıra fotoğrafı çekinmeyi de ihmal etmediler.

Kendileri için önemli bir motivasyon gezisi olduğunu söyleyen öğrencilerden Ataberk Süt, “Yapılan doğa gezisi bizim için çok avantajlıydı. Çünkü hem açık havada rahatladık hem de kamp ateşi yakıp ateşin başında kitap okuduk. Orada bir gece kalıp sınav hakkında bildiğimiz bilgileri paylaştık ve zaman geçirmek için yeni sınav sistemi hakkında konuştuk. Asıl amacımız sınav öncesi stresi biraz azaltmaktı” diye konuştu.

Okulun görevli öğretmenleri ise, “Üniversite sınavına girecek olan öğrencilerimiz sınav stresini azaltmak için doğa gezisini yapmak istediklerini bizlere belirttiler. Bizler de gerekli izinleri aldıktan sonra doğaya çıkıp açık havada kitap okuyarak başlattığımız etkinliğimizi gezi ile sonlandırdık” dediler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap