SON DAKİKA



Haber > Ordu > O kupa Ordu’ya gelecek

O kupa Ordu’ya gelecek

08 Haziran 2023 Perşembe - 11:38




52 Orduspor FK başkanı Şükrü Bodur play-off finali öncesinde Karadeniz’e özel açıklamalarda bulundu.





TFF 3. Lig 1. Finalinde Belediye Derincespor ile karşı karşıya gelecek 52 Orduspor FK şampiyonluk için geri sayıma geçti. Mor-beyazların başkanı Şükrü Bodur Karadeniz’e özel açıklamalarda bulundu. Buraya kolay gelmediklerine dikkat çeken Bodur; “ Sezon sona erdikten sonra 5 günde bir maç yaptık. Rakibimiz ise 20 gündür maç yapmadı. Hem Nevşehir maçı hem de Karaköprü Belediyespor ile oynadığımız maçlar zorluk derecesi yüksek maçlar oldu. Özellikle ikinci Karaköprü Belediyespor maçı bizim açımızdan çok anlamlıydı. Pes etmedik ve kazanarak adımızı finale yazdırmayı başardık “ dedi.

TAKIMIN şampiyonluğa kilitlendiğini söyleyen Bodur; “ Hocasından, oyuncusuna, yönetiminde malzemecisine kadar şampiyonluğa inanıyoruz. Bu sezon gerçekten şampiyonluğu hak ettik. En önemlisi zorlu maçlardan hasarsız çıktık. Önümüzde son bir 90 dakika kaldı. Tam kadro finale gideceğiz. Ben hem oyuncularıma hem de teknik heyetimize güveniyorum. Rakibin durumuna bakmadan kendi oyunumuza odaklanacağız. Ben inanıyorum ki Orduspor gibi oynarsak. O kupayı Ordu’ya getireceğiz” diye konuştu.  

Ankara Mor-beyaz olacak

FİNALİN Ankara’da oynanmasının kendileri açısından avantaj olduğunu söyleyen Bodur; “ Finali Eryaman Stadyumu’nda oynayacağız. Ankara’da olması bizim açımızdan avantaj. Hem Ordu’dan gelecek taraftarlar, hem de İstanbul’dan gelecek taraftar grupları ulaşım açısından daha kolay. Ankara’da yalnız olmayacağız. Ankara’da ki Ordulularda bizleri yalnız bırakmayacaktır. Pazartesi günü kazanarak Ankara’yı mor-beyaza bürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.

BARIŞCAN ATMACA/ÖZEL HABER

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap