SON DAKİKA



Haber > Ordu > Medeniyet coğrafyası

Medeniyet coğrafyası

24 Aralık 2017 Pazar - 11:32




Ordu Valisi Yavuz, “Kültür, sanat, tabiat, insanlık, misafirperverlik ne ararsanız bizim coğrafyada var. Medeniyet ve insanlık Anadolu'da var. O yüzde





İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen "Biz Anadoluyuz Projesi" kapsamında Kilis'ten 63 öğrenci Ordu'ya geldi. Vali Seddar Yavuz, proje doğrultusunda kentte ağırlanan öğrenciler ile Atatürk Kültür Merkezi'nde bir araya geldi.  Yavuz, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin her bir köşesinin ayrı güzel olduğunu belirterek, “Kültür, sanat, tabiat, insanlık, misafirperverlik ne ararsanız bizim coğrafyada var. Medeniyet ve insanlık Anadolu'da var. O yüzden bu projenin adı Biz Anadoluyuz'dur” dedi.

NE KADAR GURUR DUYULSA AZ

Türk milleti ile ne kadar gurur duyulsa az olduğunun altını çizen Yavuz, “Ait olduğunuz medeniyete ve milletimize her zaman sahip çıkın ve onunla onur gurur duyun. Biz özlenen ve beklenen milletiz. Sömüren, yok eden, gözyaşı ve kan akıtan değil, gözyaşı silen, yaraları tedavi eden merhem olan milletiz. O yüzden 80 milyon vatan evladının ikinci adresi yoktur. Balkanların, Kafkasların, Ortadoğu'nun, hatta Afrika'nın ikinci adresi Türkiye'dir” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap