SON DAKİKA



Haber > Ordu > Mahmut Özer: Asla gevşemek yok çalışmaya devam!

Mahmut Özer: Asla gevşemek yok çalışmaya devam!

Karadeniz Özel

16 Mayıs 2023 Salı - 12:08




Ordu’da yaptığı konuşmada ikinci tura kalan cumhurbaşkanlığı seçimi için partililere seslenen Özer “Gevşemeden süreci başarılı şekilde nihayetlendireceğiz” dedi





MİLLETİN İRADESİ

AK Parti Ordu Milletvekili seçilen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, parti il binası önünde halka hitap etti. Çok önemli bir sürecin geride kaldığını söyleyen Özer, "Seçimler, millet iradesinin tecelli ettiği yerlerdir. Cumhurbaşkanımıza, bizlere gösterdiğiniz teveccühten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

PARTİLİLERİ UYARDI

Partililere uyarılarda bulunan Özer, "Millet sözünü söyledi, tercihini yaptı ve sonuçların milletimize hayırlı olsun. Önümüzde önemli bir süreç daha var. İnşallah gevşemeden birlik, beraberlik içerisinde bu süreci de başarılı bir şekilde nihayetlendireceğiz" diye konuştu.

BERABER YÜRÜYECEĞİZ

Kendilerine seçim çalışmalarında destek veren tüm parti mensuplarına da teşekkür eden Özer, sözlerine şöyle devam etti: “İnşallah tüm milletvekillerimiz ile sizlerin temsilcisi olmak üzere çıktığımız yolda, sizlerle beraber yürümeye devam edeceğiz.”

Haber: Safiye SELÇUK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap