SON DAKİKA



Haber > Ordu > Kuraklık uyarısı!

Kuraklık uyarısı!

21 Ocak 2018 Pazar - 11:12




Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kemal Yılmaz kurak geçen mevsimle ilgili üreticilere uyarılarda bulunarak bireysel sulama sistemlerini işaret ett





Kurak geçen mevsim fındık ve kivi bahçelerini tehdit ediyor. Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kemal Yılmaz da bu kapsamda üreticilere sulama sisteminin kurulması için başvuruda bulunmaları çağrısında bulundu. Tarımsal faaliyetler için geliştirilen modem basınçlı bireysel sulama sistemlerinin üreticiler tarafından kullanımını yaygınlaştırarak daha kaliteli ve pazar isteklerine uygun üretim yapılmasını sağlamak ve kırsal alanda üreticilerimizin gelir düzeyinin yükseltilmesi amacıyla bireysel sulama sistemlerinin desteklenmesine dair hibe başvurulan devam ediyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kemal Yılmaz, sulama sistemlerinin kurulmasına dair başvuruların 1 Ocak 2018 başladığını ve başvuruların 1 Mart 2018 tarihinde sona ereceğini bildirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap