SON DAKİKA



Haber > Ordu > Komşu yapar biz bakarız

Komşu yapar biz bakarız

21 Temmuz 2019 Pazar - 10:00




Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, seçim vaatleri arasında yer alan ve Ordu’nun vizyon projeleri arasında bulunan Ünye Port ve Kruvaziyer Limanı için çalışmalara başladı





Ordu’nun denizden daha çok yararlanması, ekonomik, sosyal, turistik ve istihdama yönelik yatırımlara açılması için çalışma başlatan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ünye Port ve Kruvaziyer Limanı'nı projelerine kaynak sağlayacak banka temsilcileri ile görüşmelere başladı. İlk etapta fizibilite raporlarının hazırlanması ve ardından proje ihalesine çıkılması beklenen çalışma kapsamında Ordu’nun bu iki büyük yatırıma kavuşması için tüm imkanlar kullanılacak.

SEÇİM VAADİNDEN ÖTEYE GEÇEMEDİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ‘Ünye Port’ için “Ünye Port Karadeniz’de etkili ve stratejik büyük bir konteyner limanı olacak ve Karadeniz’in etrafındaki ülkelere, Türk Cumhuriyetlerine, hatta oradan Uzak Doğu’ya entegre olacak Türkiye’yi tüm Karadeniz’de lider konuma getirecek büyük bir yatırım olacak” dedi. İşte bu gelişme akıllara Trabzon limanını getirdi. Trabzon dinamiklerinin seçim vaadinden öteye gidemeyen Trabzon limanı da aynı Ordu limanı gibi tam teşekküllü olarak turizme ve ticarete kazandırılmayı bekliyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap