SON DAKİKA



Haber > Ordu > Hilmi Güler, "Düşünen gelişen yarışan ordu"

Hilmi Güler, "Düşünen gelişen yarışan ordu"

15 Haziran 2021 Salı - 12:02




Karadeniz Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Asım Kemal Güner, beraberindeki Şirket Danışmanı Ahmet Firidin, Spor Koordinatörü Nihat Erence ve Yazı İşleri Müdürü Furkan Yiğit ile birlikte Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’i makamında ziyaret etti.





Ziyarette konuşan Başkan Güler, kentte yaptıkları çalışmaları işaret ederek, “Bir kenti yönetirken önemli olan iyi bir ekip olabilmek. Bizde iyi bir ekip olduğumuzu düşünüyoruz. Arkadaşlarımıza söylüyorum; mottomuz şu düşünen Ordu, üreten Ordu, yarışan Ordu…” dedi.

İşte Güler’in o açıklamaları:

ADAMINA GÖRE İŞ…

Ordu’muz için, üretiyoruz ve üretmeye devam ediyoruz.  Çalışmaların meclis denetiminde, istişare içerisinde güzel bir şekilde ilerliyor. Dik, eğilmeyen bükülmeyen bir yönetimimiz var. İlkeli, hiçbir şekilde taviz vermeyen. Bu bizim erdemli olmamızın gereği. İlk defa dünyada bir organizasyon şemasında Erdemli Davranışları Geliştirme şubesi açtık. Erdemli davranmak durumundayız. Şeffaf olacağız, doğrunun yanında olacağız, açık olacağız, adamına göre iş yapmayacağız. Burada mühim olan halka dokunmak. Ben yönetmiyorum, hep birlikte yönetiyoruz.

TURİZM KENTİYİZ…

Perşembe, Çambaşı yaylalarımız, Yason Burnu’muz, Ulugöl Tabiat Parkı’mız gibi birçok turizm imgemizle birlikte, yerli ve yabancı turistlerimizi kentimizde ağırlıyoruz. Özellikle Yason, üzerine titrediğimiz bir yer…  Dünyanın değişik yerlerine yayınlar yaptık. Burası endemik bitkileriyle de öne çıkan harikulade bir yer. Onun için bunu korumak durumundayız. Biz burada erdemli davranışlar içerisindeyiz. Doğru olan şeyleri yapmakla mükellefiz. Bize görev bu nedenle verildi. Bizde yanlışa geçit yok. Burada yanlış yapılmayacak. Yapılmasına da asla müsaade edemeyiz.

TÜRKİYE’NİN İNCİSİ…

Kentimizde sadece fındığa takılıp kalmayacağız. Bağımızda, bahçemizde çeşitliliği artırmak için mücadele veriyoruz. Üretim bizim için olmazsa olmaz. Ordu ilimizi daha fazla kalkındırabilmek için hem tarımsal hem de teknoloji anlamında üretmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bunun içinde geç kalmadık, gerekli adımları atıp ekibimizi kurduk. Düşünüyoruz, üretiyoruz, yarışıyoruz ve bundan büyük keyif alıyoruz. Amacımız Ordu’muzu Türkiye’nin parmakla gösterilen illerinden biri haline getirmek, halkımızı mutlu etmek.
Haberin içinde yuvarlak

ÇİKOLATA PARK…

Gülyalı ilçesinde kurulan Çikolata Park ile ilgili de konulan Güler, “Çikolata Park’ta hedefimiz dünyanın en iyi fındığıyla, en güzel çikolataları üretmek. Çikolatalarımızı Kybele markası adı altında üretiyoruz. Fındık gelirimiz 2,5 milyar dolar. Bununla birlikte fındığı çikolatada kullandığımızda 8 milyar dolar kazanç elde edilebilir. Ordulu kadınların maharetleriyle yapılan çikolatalarımızla Türkiye’de yeni bir hareket başlattık” diye konuştu.

Başkan Güler, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nce özel tasarlanan, Türkiye’de ilk olan ve GSM ile uzaktan dolum yapılabilen SUVER 2020 isimli su sayacı Genel Yayın Müdürümüz Asım Kemal Güner’e anlattı

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap