SON DAKİKA



Haber > Ordu > Her hizmet vatandaşa emanettir!

Her hizmet vatandaşa emanettir!

31 Ocak 2018 Çarşamba - 11:36




Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Şehir mobilyaları ve şehir içinde yapılan hizmetler vatandaşlar tarafından bir emanet gibi görülmeli” dedi





Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, görevde bulundukları süre içerisinde altyapı, kaldırım, asfaltlama, beton yol ve temizlik konularında sıkı bir çalışma gerçekleştirdiklerini söyledi. Bu çalışmaları ‘mutlu ve yaşanabilir bir kent’ oluşturmak amacıyla gerçekleştirdiklerini ifade eden Tekintaş, vatandaşların bu hizmet ve yatırımlara bir emanet gibi bakmaları ve özen göstermeleri gerektiğinin altını çizdi.

KAMERALI KONTROL

Vatandaşların şehir mobilyaları, kaldırım gibi ilçeye estetik katan hizmetleri koruması gerektiğini dile getiren Tekintaş, “Daha önce çocuk parklarındaki mobilyalara zarar veriliyordu. İlçe genelinde bulunan 62 parka kamera sistemi kurduk ve zarar oranı yok denecek seviyeye düştü. İlçe genelinde kameralı sistem var olsa bile her yerde olmayabiliyor” dedi.

HİZMETE ZARAR VERMEYİN

Tekintaş, “Son dönemde şehir içindeki yeni yaptığımız kaldırım ve asfalta zarar verilen bazı durumlar gördük. Biz kamu adına bir hizmet yapıyoruz. Ancak bilinçsiz bir kişi o hizmete zarar veriyor, kırıyor, kullanılmaz hale getirebiliyor. O sebeple unutulmamalı ki, kamu adına yapılan ve vatandaşın hizmetine sunulan her hizmet, vatandaşa emanettir. Vatandaşlarımızın bu hizmetleri emanet gözüyle bakıp koruması gerekir” diye konuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap